2012. április 21., szombat

LEVELETKAPTAM, LÁJF!

Azt, hogy melyik kiskanalam volt az első, azt nehezen tudnám megmondani, bár rá tudok bökni néhány darabra, amik miatt kezdődött az egész. Majd rá is bökök. A legfrissebb, legutóbbiról viszont pontosan tudom, hogy melyik az. Hát ez!
Februárban érkezett, ebben a nagy, zöld, pufiborítékban. Azért azt már rögtön tudtam a tapintásából, hogy kanál lesz a csomagban, de volt bennem egy jól eső kis izgalom és kíváncsiság, hogy vajon szép lesz, vagy semmilyen? Különleges, vagy majd hidegen hagy?
Hát nem hagyott! Iszonyú szép koktélos kanál bukkant elő. Van benne anyag, iszonyú szépek a részletei, egyszerűen van karaktere! Az, hogy koktélos, a végén lévő bumszliból egyértelmű, ugyanis annak segítségével keverik össze a koktélban lévő tört jeget az egyéb alkotóelemekkel, meg azt hiszem ezzel préselik ki a limeot, narancsot, citromot. Nyilván ezért is olyan ennek a résznek a kiképzése, mint egy mini húsklopfolóé. Dehát miért, nem olyan?
A csomag Madridból érkezett, a feladó Ádám! A Rastro nevű végeláthatatlan bolhapiacon vette, ahova pár héttel később együtt is elmentünk, de ilyen szép kanálhoz még csak hasonló sem volt tíz utcahosszban sem! 
Ritkán koktélozom, átlagos használathoz viszont kicsit túlsúlyos a vége miatt, így az irodai asztalon, a monitor mellett lett belőle kiállítási tárgy. Nade nem marad parlagon, jön még a nyár, fogunk mi még mojitózni a Hollán Ernő utcában!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése